El nostre servei immobiliari: Baleares, Paris, Corsega i Barcelona

Som especialistes en inversió immobiliària i el nostre objectiu és desenvolupar adequadament el seu projecte immobiliari  tant a Baleares,  Corsega, París com a Barcelona i a la meravellosa regió de Catalunya. La nostra experiència en el sector garanteix que cadascuna de les operacions que duguem a terme compleixin amb les lleis específiques de cada país. Gaudim del recolzament d’excel·lents experts i professionals : notaris, advocats, arquitectes, interioristes, industrials i companyies d’assegurances, les quals col·laboren amb nosaltres des de fa anys. La confiança és la base en la qual es fonamenta la relació que nosaltres establim amb clients, socis i propietaris.

Som membres de CCI France-Espagne y de la Asociación Profesional de Administradores y Gestores Inmobiliarios APAGI. També som inscrits al Registre dels Agents Immobiliaris de Catalunya, AICAT núm. 7461, d’acord amb la Llei 18/2007, de 28 de desembre, del dret a l’habitatge i el Decret 12/2010, de 2 de febrer, pel qual es regulen els requisits per exercir l’activitat d’agent immobiliari i es crea el Registre d’Agents Immobiliaris de Catalunya. Som el titular de la targeta professional de l’agent immobiliari europeu número 05-3547-Z6Y5.

Personal Shopper

Vol vostè invertir? Instal·lar-se a la ciutat o isla? Visitar-la de tant en tant? Si és així, li acompanyem durant tot el procés: definició del projecte, finançament econòmic, busca de l’immoble, negociació, tràmits legals i administratius, peritatges, obres de renovació i decoració, gestió de lloguer i venda. Serem al seu costat des de l’inici fins la finalització de l’operació.

 Agència de Serveis immobiliaris

Coneixem el mercat des de fa molts anys i li assegurem una transacció immobiliària ràpida i eficient. Des de l’any 2009 també administrem pisos de lloguer temporals i/o turístics. Sigui resident o no, gestionem la seva propietat, els lloguers i li assegurem una taxa d’ocupació òptima.

 El nostre equip

Som dos socis, entre Francia i España. Professionals immobiliaris. Som joves, dinàmics, flexibles i restem a la seva disposició.

Conegui’ns!

contact@tdjlandpartners.com

C/ Girona 100, 08009 Barcelona – ESB66498254

Fr +33 6 09 17 13 36      Es +34 638 945 192

immobiliaricci france espagne immobiliari      apagi immobiliari      aicat immobiliari catalunya